Патрульна поліція України одним з важливих напрямків своєї щоденної роботи визначила профілактичну роботу з дітьми та молоддю. Масштабний всеукраїнський проект «Шкільний офіцер поліції» та безліч менших проектів та активностей у містах яскраво свідчать про це.
Однією з складових такої роботи є відвідування дитячих літніх таборів, де у цікавій та інтерактивній формі патрульні доносять дітям купу корисної інформації, зокрема про безпечне поводження на дорозі та у побуті, загрози дитячій безпеці тощо. Таке живе, неформальне спілкування дуже допомагає комунікації та є комфортним і зрозумілим для дітей. Саме тому цього року було прийнято рішення влаштувати тематичний поліцейський дитячий табір.

На учасників чекають:
тренінгові заняття з безпечної поведінки;
заняття спортом та відпочинок біля моря;
здобуття базових навичок тактичної підготовки;
основи надання домедичної допомоги;
пізнавальне спілкування з поліцейськими;
захопливий збір-похід.
Крім цього на учасників також чекають квести, спортивні змагання, ігри, інші цікаві та корисні активності, і море позитивних вражень.
Учасниками відбору можуть бути діти віком від 14 до 16 років.
Для участі у відборі дитина має створити відеоролик, направлений на вирішення певної важливої соціальної проблеми, що стосується особистої безпеки дитини та її оточення. Після того, як ролик буде готовий, учасник має заповнити гугл-форму  https://bit.ly/2DAaXlSзокрема розмістити там посилання на відео роботу. Роботи приймаються до 1 червня 2019 року.
Вимоги до робіт:
При підготовці матеріалів повинні бути враховані умови ефективної реклами: – робота, її зміст, сюжет дія сценічних осіб і персонажів не повинні суперечити Закону України «Про рекламу» від 03.07.1996 р. № 270/96; – «текст реклами має бути стислим, лаконічним, оригінальним; наявність емоційного забарвлення, носіями якого є колір, світло, шрифт, малюнок, графічні елементи тощо; відсутність відомостей, що не відповідають дійсності (недостовірних даних)».
Відеоролик не має містити елементи жорстокості, насильства, порнографії, цинізму, приниження людської честі та гідності.
Зміст відео роботи має розкрити гостру соціальну проблему, на вирішення якої спрямований ролик.
Відеоролик надсилається у форматі AVI/MP4/MOV (хронометраж не більше 90 секунд).
59488575_823156714720033_446777229867745280_n

Від admin