М’ясні вироби на Тернопільщині коштують дорого, а тваринницьку сировину купують за дешево

У січні-березні цього року на переробні підприємства області надійшло 8,1 тисяча тонн сільськогосподарських тварин (у живій масі), або у 1,8 разів більше, порівняно з січнем-березнем 2018-ого.

Переробні підприємства пропонували в середньому за тонну живої ваги худоби та птиці 31,6 тис грн (на 6,1 відсоток менше, ніж у січні-березні 2018 року). Зокрема, за велику рогату худобу – 32,6 тисгрн, що на 12,2 відсотки менше, ніж торік. Про це повідомляє Головне управління статистики у Тернопільській області.

696a6ffe9d2713e109a4fd57551e8d91 (1)



Коментарі закриті.