У Почаєві з магазину пропав одяг, а в Тернополі кухонне приладдя та готівка з каси. Жінок, які привласнили чуже майно і гроші, зафіксували камери відеоспостереження. Тож поліцейські відшукали злодійок, тепер на них чекає суд.

Допоки продавець показувала товар з вітрини покупцю, невідома жінка витягла з каси готівку. Нестачу чотирьохсот гривень потерпіла виявила вже ввечері, а камери відеоспостереження підтвердили, що в магазині побувала злодійка. Поліцейські розшукали невідому. Нею виявилася 27-річна тернополянка. Жінка скористалася відкритою касою.

Ще одна мешканка обласного центру скоїла протиправне у магазині побутових товарів. Спритна крадійка винесла з крамниці машинку для формування вареників і пельменів вартістю 700 гривень. Зловмисницю поліцейські знайшли, подібні протиправні дії вона коїть не вперше і вже відбувала покарання. Тепер знову постане перед судом.

Придбала обновки без грошей і жителька Почаєва. Вона викрала з магазину одягу на 500 гривень, однак не знала, що її злочинні дії фіксують камери відеоспостереження. За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

поліція

Від admin