Промо-просмотр

З 27 квітня по 4 травня 2019 року включно ВОЛЯ відкриє доступ до всіх телеканалів абонентам цифрового та інтерактивного (ОТТ) телебачення*. Зокрема, користувачі ОТТ послуг, у т.ч. додатку ВОЛЯ TV, отримають доступ до онлайн-кінотеатру Воля Cinema і FOXNOW.

Новий сервіс FOXNOW – каталог відео за запитом (VoD), де абоненти можуть дивитися кращі фільми і серіали від каналів FOX і FOX LIFE в будь-який час, у будь-якому місці, в HD-якості, на декількох мобільних пристроях.

Упродовж дії промо-перегляду абоненти мають змогу дивитися ексклюзивні власні канали ВОЛЯ Cine+.

Промо-перегляд – це подарунок компанії ВОЛЯ телеглядачам в честь свята Великодня. Адже святкові дні – відмінний привід зібратися в сімейному колі біля телевізора, подивитися культові фільми, повболівати за учасників телешоу.

У цей період абоненти компанії отримають можливість побачити яскраві та найпопулярніші фільми останніх років. Наприклад, український фільм-номінант на Оскар 2019 «Донбас» одного з кращих режисерів Сергія Лозниці; дві частини топового мультфільму «Тачки»; «Пеле: народження легенди» – неймовірна драма про легенду футболу; «Месники: Війна нескінченності» – передостання частина екшену перед фінальною битвою, яка відбудеться в кінотеатрах вже 25 квітня. Всі ці фільми будуть доступні в онлайн-кінотеатрі Воля Cinema.

Для того, щоб отримати промо-доступ до телеканалів, користувачам необхідно перелаштувати свій тюнер. Детальніше про налаштування читайте в інструкції.

Приємного перегляду!

* Доступ відкритий до всіх телеканалів, окрім каналів Футбол 1 HD, Футбол 2 HD і каналів додаткового пакету «Нічний».

Промо-просмотр

Від admin