Порозмірковувати разом на теми нашого життя, яке називають вічністю у мініатюрі, крихітною частинкою на її просторах, запрошує у неділю, 14 квітня Муніципальний Галицький камерний оркестр під орудою Василя Феленчака. Називатиметься програма, яку колектив представить в Українському Домі «Перемога», – «Дотик до вічності».

orkestr-gal-04-2019-1

Відтак, на прикладах музичних творів, які проходять крізь роки, крізь наших попередників та крізь нас самих, не змінюючись, і є тим чимось постійним, стабільним, певним, надійним, за що можна вхопитися, на що опертися у вихорі секунд та хвилин нашого життя, артисти пропонують усім ще раз усвідомити, що ж справді є вічним у просторах часу, що так швидко минає. До програми увійдуть ре-мінорний концерт Й. С. Баха в трьох частинах, три п’єси Арканджелло Кореллі, відомі мелодії із опер Джакомо Пуччіні “Тоска”, “Мадам Баттерфляй” та “Джанні Скікі”, а також арія Мімі із “Богеми”, увертюра “Гебриди” Ф. Мендельсона, “Угорський танець №2” Ференца Ліста, прелюдія з опери Ріхарда Вагнера “Нюрнберзькі мейстерзингери”.

Розпочнеться концерт «Дотик до вічності» о 18 годині.

Квитки можна придбати в касі Українського Дому «Перемога» (тел. 52-15-00). Телефони для довідок: +38-050-581-97-98, +38-096-320-00-73.

Від admin