Представники «Ради бізнесу Тернопілля» зібрались у Тернополі, аби проявити свою громадянську позицію. «Рада бізнесу Тернопілля», створена в постмайданівський період, завжди була аполітичною організацією, – йшлося на зібранні, – проте в нелегкі для країни часи не можна залишатися осторонь політичного життя, адже сьогодні ми вибираємо шлях для України в майбутнє: на схід до Москви чи на захід до Європи. Третього шляху немає».

pidpryemci-poroshenko-2019-2

«Зараз є великий ризик. Українці хочуть вибрати якогось «чарівника», того, який принесе всім щастя і нові можливості, але я розумію, що Президент повинен забезпечувати функціонування єдиної, незалежної, цілісної України, котра рухається в НАТО, до Європи і подалі від Росії. Як бізнесмен, я розумію, що хочу жити із сім’єю в країні, де вже зроблені такі правильні кроки. Тому голосуватиму за Петра Порошенка,» – сказав під час засідання оперативного штабу «Захисти Україну» приватний підприємець Ярослав Колодій.

«Незрозуміла позиція кандидата-опонента насторожує громадян, адже немає навіть підстав думати, що з приходом нової команди відбудуться реальні зміни на краще. Адже немає ані чітких бачень в розвитку економіки, політики, у відстоюванні державних інтересів та національних», – стверджує бізнесмен Ярослав Джоджик (ТОВ «Опілля»).

«Якщо ми проаналізуємо, то все навпаки. Висміювання всього українського — армії, мови, приниження перед главою іншої, ворожої, держави та незрозумілі проросійські настрої. Невже це неважливо для думаючих людей? Анексія Криму, війна на Донбасі, проект «Малоросія» – це все відбувалось на наших очах. Невже ми надіємося, що той, хто це все почав і не реалізував до кінця, заспокоївся? Очевидно, що ні. Тому головне питання чи втримається Україна!»

Члени круглого столу погоджуються, що, можливо, не все в нашій державі ідеально, проте рух до Москви гарантовано призведе до втрати незалежності та повного хаосу у нашому суспільстві. Ще одного повороту на схід країна не витримає. Тому, переконані підприємці «Ради бізнесу Тернопілля», 21 квітня варто проголосувати за майбутнє дітей, держави та збереження України — проголосувати за Петра Порошенка!

pidpryemci-poroshenko-2019-1

Від admin