14 квітня у концертній залі Українського Дому “Перемога” для тернополян виступить Муніципальний Галицький камерний оркестр з концертом класичної музики «Дотик до вічності». Початок дійства о 18 годині.

Як розповідає художній керівник і диригент колективу, народний артист України Василь Феленчак, у програмі звучатимуть геніальні та величні твори Георга Фрідріха Генделя, Йоганна Себастьяна Баха, Арканджело Кореллі, Фелікса Мендельсона, Ріхарда Вагнера, Джузеппе Верді, Луїджі Боккеріні, Ференца Ліста та Джакомо Пуччіні.

Зокрема, за словами маестро, слухачі зможуть відчути, як практичний досвід в поєднанні з віртуозною виконавською технікою солістки-піаністки Габріели Теленко народжує неперевершену за формою та змістом інтерпретацію фортепіанного ре-мінорного концерту Й.С. Баха.

Його неповторні музичні звороти, одночасне звучання двох і більше тем (поліфонія), розмаїття барв (модуляції) надають безперервного звучання, що непідвладне навіть плинності часу. А прекрасний, ніжній, рідкісний за тембром та потужний за міццю голос вокалістки Галини Шевчук познайомить із «Розповіддю Мімі» з опери Пуччіні «Богема», – розповів диригент.

Загалом, як наголосив Василь Феленчак, уся програма насичена великою філософською мудрістю, що представляє собою ІСТИНУ і є безперечним елементом ВІЧНОСТІ.

Квитки можна придбати в касі Українського Дому “Перемога” (0352-52-15-00). Телефони для довідок: (096)-320-00-73 та (050)-581-97-98.

kontsert14042019

Від admin