За ініціативи Тернопільського міськрайонного центру зайнятості у філії Тернопільського обласного управління ПАТ «Ощадний банк України» відбувся День відкритих дверей для краян, які шукають роботу.

Начальник відділу кадрового адміністрування банку Наталія Кучер та головний спеціаліст з підбору персоналу Софія Войцеховська розповіли про вимоги до кандидатів на вакантні посади касира в банку, провідного економіста (менеджера по роботі з фізичними особами), хол-менеджера та про можливість стажування при прийомі на роботу; продемонстрували відеопрезентацію роботодавця. Вони зазначили, що роботодавець надає «Систему Дистанційного Навчання», можливість пройти інформаційні он-лайн курси та тестування, має внутрішню програму «Кадрового резерву», проводить щомісячні заходи «Smart Time» для працівників банку.

Присутні дізналися про умови праці та її оплати, графік роботи, соціальні гарантії. Ті, хто зацікавився пропозиціями праці, отримали вичерпні відповіді на запитання, залишили свої анкети та резюме.

 

ТМРЦЗ ДВД банк 01.04.2019

Від admin