Він має назву «Кар’єра. Успіх. Професія. Як здійснити велику мрію» і діє у Борщівському агротехнічному коледжі.

Проект покликаний зацікавити студента вчитися новому щодня. Власне, його головний месендж так і звучить: »Якщо ти хочеш досягнути чогось, ти мусиш вчитися щодня», йдеться на сторінці Фейсбук агротехколеджу.

Даний проект — це ключ молодої людини не лише до набуття певних життєвих навичок, а й спосіб знайти своє місце в суспільстві.

Проект надає можливість для розвитку та підтримки у пошуках власної формули успіху.

Найбільшої віри в себе молодій людині дають колишні студенти Борщівського агротехнічного коледжу кар’єра яких склалася успішно. Тому у гості до студентів завітав Тарас Кузик зі своєю формулою успіху.

Колись студент коледжу — відмінник навчання, активний учасник  художньої самодіяльності, волейболіст. А нині – автор системи «Щоденник лідера», система лідерства для дітей 5 – 12 років. Продюсер та співвласник франшизи онлайн – школи «Accel», експерт з налаштування реклами в FB і Instagram в товарному бізнесі. Молодий, енергійний, творчий, комунікабельний, цілеспрямований.

Тарас  поділився з студентами власним прикладом, як не загубити себе після закінчення навчального закладу.

Гість також розповів,  що дало йому навчання в Борщівському агротехнічному коледжі, наголосивши, що успіх залежить від наполегливості, працелюбності, сили волі, цілеспрямованості, ентузіазму, енергійності та оптимізму і великої праці над собою.

У коледжі наголошують: докладають всіх зусиль, щоб молоді люди змогли досягти успіху в професії.

А також хочуть, щоб після участі в проекті кожен став  фінансово незалежним, успішним та щасливим.

54434881_2191003191216525_3715573982976540672_n

Джерело: 7 днів

 

Від admin