Зеник Палагнюк із Чорткова вкотре дивує своїми роботами. Він любить робити оригінальні портрети відомих людей із цвяхів і ниток. Творець картин проживає у Сполучених Штатах Америки і час від часу створює свої шедеври.

Про це повідомляє «Тернопіль-тренд» з посиланням на сайт Тернополя «0352.ua».

Чоловік цього разу доволі символічно зробив незвичний портрет Олександра Гвоздика. Портрет чоловік присвятив боксеру з нагоди захисту його титулу. Раніше він створив із ниток і цвяхів обличчя Джастіна Тімберлейка.

У запасі Зеника є вже кілька портретів знаменитих особистостей, зокрема боксерів Олександра Усика, Василя Ломаченка, співака Майкла Джексона та інших.

Виготовлення таких картин вимагає багато зусиль, часу і копіткої праці. Наприклад для створення портрету Джастіна Тімберлейка Зеник використав 13 тисяч цвяхів, 24 кілометри ниток і 200 годин роботи.

Щодо біографії самого творця робіт Зеника Палагнюка, то хлопець активно проявляє себе у творчості. Він навчався на 3 курсі за спеціальністю «графічний дизайн» у Косівському інституті прикладного і декоративного мистецтва Львівської національної академії мистецтв. Хлопець захоплювався технікою виконання картин із цвяхів і ниток і вперше побачив декілька таких робіт у Японії. Потім він спробував сам творити портрети і попри труднощі доводив справу до кінця.

96bf54cf4168a50f0118674bc602c204

Від admin