Нову сучасну систему УЗД-діагностики цими днями отримала Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня від благодійного фонду України “MANUS DEI”. Передача медичного обладнання відбулася за участі міського голови Тернополя Сергія Надала, народного депутата України Ігоря Побера та засновника фонду Андрія Доценка.

«Кожного року ми все більше коштів виділяємо з міського бюджету на фінансування медичної галузі, в тому числі і на придбання необхідного обладнання для міських комунальних закладів охорони здоров’я, – зазначає Сергій Надал. – Проте сьогодні я хочу подякувати благодійному фонду “MANUS DEI” за те, що вони вже вдруге допомагають тернопільським медичним закладам, демонструючи хороший приклад того, як може бізнес нести соціальну відповідальність і допомагати медичним закладам».

Зі слів головного лікаря дитячої лікарні Андрія Артемовича, цей сучасний переносний УЗД- апарат є надзвичайно потрібний медичному закладу, адже завдяки ньому лікарі зможуть вчасно виявляти важкі захворювання на ранніх стадіях і попередити їх.

Андрій Артемович додав, що обстеження дітей цим сучасним обладнанням буде безкоштовним.

uzd26032019-4---kopiya

Від admin