ВОЛЯ спільно з FOX NETWORKS GROUP запропонували абонентам компанії новий сервіс – бібліотеку FOXNOW. Тепер абоненти можуть дивитися кращі фільми та серіали від каналів FOX і FOX LIFE у будь-який час, у будь-якому місці, в HD-якості, на декількох мобільних пристроях. Сервіс доступний і в мобільному додатку ВОЛЯ TV.

 

FOXNOW – це каталог відео за запитом (VoD) та справжнє відкриття для кіно любителів, яке змінить їхні погляди на телебачення, економить час, гроші, надає вибір і комфортні умови перегляду, завдяки чому стає справжнім задоволенням для поціновувачів якісного контенту.

 

Каталог складається з найпопулярніших серіалів, які виходять на каналах FOX і FOX LIFE, а також відкриває доступ до всіх попередніх сезонів топових проектів на цих каналах. Глядачі зможуть подивитися всі сезони таких культових шоу як «Ходячі мерці», «Легіон», «Атланта», «Ізгой», «Демони да Вінчі», «Таємна влада», «Сосни», «Під чужим прапором», 11.22.63, «Переродження», «Готем» і багато інших.

54729629_281268652767127_7267849018686832640_n

«Впровадження інноваційного сервісу FOXNOW дає нашим абонентам інтерактивних послуг доступ до кращих світових прем’єр одночасно з усім світом, а також можливість дивитися серіали, фільми та шоу як мовою оригіналу, так і з перекладом. Рада, що ми першими в Україні реалізували цей проект відповідно до світових стандартів якості, жанрового розмаїття і ліцензійності, що стало можливим завдяки багаторічному партнерству з компанією FOX NETWORKS GROUP – світовим лідером у виробництві теле- і кіно продукту», – каже Вікторія Цомая, директор по маркетингу ВОЛЯ.

 

«Завдяки запуску онлайн-сервісу FOXNOW, наша компанія робить ще більше для того, щоб українські глядачі відчули себе невід’ємною частиною глобальної телевізійної аудиторії. Ми першими пропонуємо абонентам ВОЛЯ кращі світові серіали в зручний час і в кращій якості, які тепер також доступні в будь-якому місці з мобільним додатком ВОЛЯ TV», – підкреслює Родіон Принцевський, Генеральний менеджер FOX NETWORKS GROUP у Північно-Східній Європі.

 

FOXNOW регулярно поповнюється новинками. Вже зараз у абонентів ВОЛЯ є можливість зануритися у світ пригод головної зомбі-події, яка за 9 років зібрала мільйони фанатів по всьому світу і понад 16 престижних премій. Свіжий і всі попередні сезони постапокаліптичного серіалу «Ходячі мерці» доступні в розділі FOX NOW.

Родзинкою нової пропозиції для абонентів ВОЛЯ стане фінальний сезон серіалу «Гра Престолів», який стартує 15 квітня о 22.00 на каналі FOX. Нові епізоди всіх серіалів будуть з’являтися в каталозі FOXNOW наступного дня після прем’єри на каналі та будуть доступні глядачам від місяця до року після ефіру. Не пропустіть головну прем’єру року у ВОЛЯ TV!

 

Сервіс FOXNOW буде надаватись абонентам розширених пакетів послуги ОТТ компанії ВОЛЯ*.

54729863_2047112275374890_1971413065723281408_n

*для пакетів: Power Time, Turbo HD, Premium HD https://volia.com/ukr/bundle/packages/; Інтернет всюди + Максимальне ТБ https://volia.com/ukr/volia-lifecell/; Strike https://volia.com/ukr/tv/ott-packages/; Mobile Optimal https://volia.com/ukr/tv/mobile-packages/

 

Довідка

ВОЛЯзагальнонаціональний український телекомунікаційний провайдер, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD і інтерактивне телебачення «ВОЛЯ Smart HD», високошвидкісний Інтернет, а також хмарні рішення і послуги найбільшого в Україні дата-центру. Серед акціонерів компанії PROVIDENCE EQUITY PARTNERS, European Bank of Reconstruction and Development (ЄБРР), GOLDMAN SACHS, UBS AG., SIGMA BLEYSER. Четвертий рік поспіль ВОЛЯ визнана кращим провайдером цифрових розваг року за версією Міжнародного конкурсу «Вибір року».

Від admin