Автор шалено популярної, знакової пісні для усіх українців «Україна» Тарас Петриненко виступить у Тернополі на Театральному майдані у понеділок, 25 березня, о 17 годині. Талановитий співак і композитор, народний артист України впродовж уже кількох десятиліть тішить своєю творчістю велику кількість прихильників. На музиці цієї талановитої людини виросло не одне покоління щирих патріотів.

petrynenko-2019
Фото з мережі Інтернет

Відтак у Тернополі, разом з народною артисткою України Тетяною Горобець, Тарас Петриненко виконає пісні, які, наче генетичний код, закладені у серця багатьох українців.

Також цього дня у Тернополі прозвучать і ритми сучасного фольку, – на Театральному майдані співатиме гурт «Мандри». У музиці колективу поєднуються багато різноманітних музичних стилів, зокрема, реггі, рок, блюз, є навіть елементи романсу. Глядачі зможуть насолодится живим драйвовим виконанням відомих хітів та нових пісень. У композиціях гурту кожен знайде щось для себе.

mandry-2019
Фото з мережі Інтернет

Зазначимо, що гурт брав активну участь у Революції гідності. На Київському майдані вони часто виступали з піснею «Не спи, моя рідна земля», яка стала своєрідним закликом для багатьох добровольців.

Від admin