Сумна звістка сколихнула соцмережі, спільноту випускників та колектив ТНПУ ім.В.Гнатюка: передчасно, внаслідок важкої хвороби, в італійській лікарні померла випускниця філологічного факультету Тетяна Олійник.

Тетяна Олійник була справжнім студентським лідером. Вона була сиротою, проте ніколи ні на що не скаржилася, була оптимісткою, наполегливо вчилася, багато часу приділяла громадській діяльності. Таню поважали за принциповість, чесність, доброту, готовність завжди прийти на допомогу. Студенти ТНПУ ім.В.Гнатюка обрали Тетяну головою студентської ради. На цій посаді Тетяна палко відстоювала інтереси молоді, дбала про права студентів, особливо про соціально незахищені категорії, багато зробила для університету, повідомляє ТНПУ.

Після закінчення університету Тетяна влаштувалася на роботу, мала свою сім’ю, але…Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям  – усім, хто знав Тетяну. Пам’ять про неї буде світлою і вічною…

Прощання з новопреставленою р.б. Тетяною відбудеться в суботу 23 березня.2019 р. з 10.00 за адресою: Тернопільський район,  с.Біла, вул.Лисенка, Церква княгині Ольги.

Похорон і прощання – в суботу 23 березня
14:00 – село Закриниччя Красилівський р-н, Хмельницька обл.;
15:00 – село Долинівці

свічка

Джерело: Терноград

Від admin