Українська Соціальна Академія запрошує тернополян – початківців соціальних підприємців, представників громадських організацій та усіх, хто має готовий бізнес-план та хоче його представити і в майбутньому запусти своє соціальне підприємство, взяти участь в акселераторі соціального підприємництва.

Демо день для соціальних стартапів відбудеться 2 квітня у м. Тернополі за адресою: вул. Степана Бандери, 2, у «Avalon Palace».

На Демо дні члени журі відбиратимуть кращі соціальні проекти за трьома основними критеріями:
– соціальний вплив/соціальна значущість;
– інноваційність ідеї;
– життєздатність бізнесу та його реалізації.

Для участі у навчальній програмі, необхідно до 26 березня 2019 включно заповнити онлайн-форму, після чого учасникам будуть надіслані деталі щодо проведення події.

Довідка. Акселератор соціального підприємництва – навчальна програма, тривалістю 3,5 місяців, яка має на меті надати знання та  менторсько-експертну   підтримку стартаперам та допоможе   учасникам  вдосконалити прототипи своїх соціальних підприємств і під наглядом менторів вивести їх на якісно новий рівень.

Демо день – одноденна подія, на якій учасники презентуватимуть бізнес-плани власних соціальних стартапів, та отримають шанс продовжити навчання на Акселераторі соціального підприємництва у Києві. З травня по липень 2019 року учасники слухатимуть лекції від кращих українських експертів та працюватимуть з менторами над вдосконаленням своїх проектів.

staryup22032019-2

Від admin