Усе прекрасне на Землі пов’язано з образом жінки, неможливо уявити світ без її краси та ніжності. Початок весни, коли прокидається земля і оживає природа, вже давно є ще однією можливістю привітати кожну жінку і віддати їй належну шану.

Чудове свято з цієї нагоди було організоване працівниками  територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Тернопільського району у смт. В.Березовиця для жінок поважного віку – підопічних терцентру. Адже у поважному віці по-особливому  відчувається прихід  весни. І хоча пережито багато труднощів і втрат, але вміння  протиставити плину часу життєву мудрість, любов до світу, творчість перемагає.

Тож жіноче свято для них пов’язане з приємними спогадами та радістю у душі. Присутніх щиро привітали працівники селищної ради, а селищний голова Ілля Костюк побажав усім завжди залишатися красивими, здоровими, усміхненими. Зустріч пройшла у теплій та дружній атмосфері з жартами та спогадами. А окрасою свята стали чудові народні пісні у виконанні підопічних.

1552904631_06_03_2019b

Від admin