Два роки шукали чоловіка, який напав на подружжя в селі Біла Тернопільського району. Іншого нападника вбила жінка, обороняючись.

Нагадаємо, у квітні 2017 року він разом з напарником у масках увірвався до літньої кухні приватного помешкання. Один з невідомих одразу почав наносити удари її чоловікові. На момент нападу жінка в руках тримала ніж. Захищаючись, вона порізала ним правий бік нападника. Після цього невідомий вдарив її по голові, почалася шарпанина, а далі чужинці втекли. Наступного дня після нападу на лінію “102″ надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що він виявив труп невідомого в селі Біла.
— Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, оглянула тіло. Воно знаходилося за метрів двісті від будинку, де трапився розбійний напад. ним виявився один із нападників, оскільки у нього справа правоохоронці виявили ножове поранення, характерне тому, яке потерпіла напередодні нанесла одному зі зловмисників, — розповіли в поліції.
Особу другого підозрюваного встановили одразу, але на його слід працівники управління карного розшуку в Тернопільській області вийшли лише через два роки після нападу. Правоохоронці знали, що нападник – уродженець Молдови. Він свого часу відбував покарання за розбійні напади. Проте вийшов за законом Савченко, а через три місяці знову пішов на злочин.
— У ході державної операції “Розшук” оперативники разом з бійцями спецпідрозділу “КОРД” затримали підозрюваного в Одеській області. Саме там жила співмешканка та його дворічна дитина. Чоловікові оголосили підозру відповідно до статті 187 частина 3 ККУ – розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище. Обрали йому й запобіжний захід – тримання під вартою. Триває слідство.
24ca6cee036802b2fb4a507602d05bc6e5102ec5
Джерело: Доба

Від admin