tymoshenko-03-2019-1Визнання Окружним адміністративним судом м. Києва рішення про підвищення цін на газ незаконним підтверджує обґрунтованість претензій Юлії Тимошенко до уряду. Це відкриває шлях до зниження тарифів щонайменше вдвічі, – інформує офіційний Інтернет-сайт «Батьківщини».

tymoshenko-03-2019-1
Фото з мережі Інтернет

«Сьогодні ми отримали перший дуже сильний результат у боротьбі за справедливі тарифи. Ми з вами виграли суд в уряду України. І маємо сьогодні рішення, яке доводить: тарифи, ціни на газ, які були встановлені постановою уряду (№ 315 від 2016 року), є необґрунтованими та встановлювались незаконно», – заявила лідер «Батьківщини», перебуваючи на Буковині.

Кандидат у Президенти також звернула увагу на те, що тепер всі ціни, які підвищувались після 2016 року, також є незаконними.

За її словами, якщо вже суд сказав, що ціни на газ незаконні та уряд не мав права їх встановлювати, то в нас відкрита «зелена вулиця» для зниження тарифів. А це означає зниження також майже вдвічі цін на тепло і на гарячу воду, додала вона.

«І це говорить про те, що після перемоги на президентських виборах ми з вами все поправимо», – запевнила Голова партії, вітаючи громадян.

Лідер «Батьківщини» також зазначила, що терпіти насилля над Україною залишилось всього трохи більше місяця, а потім «влада буде змінена, обрано нового президента і справедливість буде поновлена в усіх сферах життя».

tymoshenko-dok-03-2019-1

tymoshenko-dok-03-2019-2

 

Від admin