У вчиненні крадіжки співробітники Тернопільського  відділу поліції підозрюють 44-річну жительку Хмельницької області. Зловмисниця обікрала орендовану квартиру в Тернополі.

Повідомлення про злочин надійшло до правоохоронців від жителя обласного центру. Він розповів, що з помешкання, яке він здає в оренду, викрали телевізор, завдавши збитків  на 10 тисяч гривень.
З’ясувалося, напередодні  квартиру в чоловіка  на добу винайняла жінка. Він їй дав ключі, а наступного дня, коли прийшов до оселі, не виявив ні квартирантки, ні телевізора.
Оперативники розшукали підозрювану в крадіжці. Це неодноразово судима 44-річна мешканка Хмельницької області.
Як встановили правоохоронці, зловмисниця свій злочин спланувала заздалегідь. З цією метою приїхала до Тернополя. Підшуковувала квартири, де була дороговартісна техніка. Винайнявши одне із таких помешкань, пред’явила власнику підроблені документи. Вже через декілька годин з’їхала  з орендованого житла, прихопивши з собою плазмовий телевізор. Техніку згодом продала.
Щодо підозрюваної розпочато кримінальне провадження. Її дії слідчі кваліфікують за статтею 185 ККУ – крадіжка. Триває досудове розслідування.

поліція

Від admin