На замовлення ТОВ «АТБ-маркет» у Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій, організований сектором рекрутингу відділу взаємодії з роботодавцями МРЦЗ.

Регіональний менеджер з персоналу ТОВ Ліда Антонівна розповіла шукачам роботи, що компанія «АТБ – маркет» – це понад 900 магазинів у 16-ти областях України; це з одного боку – стабільність, впевненість в завтрашньому дні і гідна заробітна плата, з другого – постійний розвиток, нові можливості та нові знання. Для тих, хто хоче та вміє працювати, двері «АТБ» завжди відкриті.

«Оскільки у м. Тернополі планується відкриття магазинів по вул. Курбаса та на проспекті Злуки, є потреба в працівниках на посади керуючого магазином, заступника керуючого магазином, адміністраторів, товарознавців. Також є вакансії укладальників-пакувальників для осіб з обмеженими фізичними можливостями», – зауважила представник роботодавця.

Представник роботодавця розповіла про вимоги до претендентів, розмір заробітної плати, розпорядок робочого дня; ознайомила з мотиваційними програмами для персоналу, можливостями кар’єрного росту і безплатного професійного навчання.

36 шукачів роботи, які зацікавились роботою в «АТБ» заповнили анкети, поспілкувались з представником роботодавця щодо подальшого працевлаштування.

?
?

Від admin