volossya-e1544784548349Іноді важко зрозуміти, які рецепти працюють, а які просто безглузда вигадка! Ми розповімо вам про популярні міфи, в які не варто вірити!

Часто нам так хочеться швидкого і чарівного ефекту, що ми без роздумів перевіряємо на собі будь-які поради і б’юті-рецепти з інтернету! Але деякі з них просто не працюють, а інші і зовсім шкодять.

Ось вони!

1. Масло какао врятує від розтяжок

Пора припинити розчарування! Багато жінок вірять, що масло какао чарівним чином врятує їх шкіру від розтяжок. Це стає особливо актуальним під час вагітності, користуються жінки ним весь період, а потім їх чекає «сюрприз». Проведене дослідження довело, що масло какао ніяк не впливає на зникнення розтяжок! Користуйтеся засобами з вітамінами Е, К, А, і розтяжки вам не страшні.

2. Стрижка волосся прискорює його зростання

Пора визнати, що волосся росте від коріння, але ніяк не з кінчиків. На ріст волосся впливає і генетика, і раціон: нестача протеїну, вітамінів групи В, та цинку — погано позначається на роботі серця, в результаті в організмі виникає стрес і ріст волосся сповільнюється. Однак, стрижка точно позбавить вас від посічених кінчиків.

3. Всі масла забивають пори

Це не зовсім правда. Так, наприклад, з тих масел, які підійдуть всім: олія виноградних кісточок, жожоба відмінно живлять і зволожують шкіру, і навіть допомагають боротися з висипаннями. Додавши в них ефірні масла лимона, лаванди або герані можна ще і відмінно тонізувати судини. Звичайно, якщо шкіра схильна до чорних точок, то про кокосове масло точно потрібно забути.

4. Шоколад шкідливий для шкіри

Це неправда!Але не забувайте, що мова йде про шкіру, а не про фігуру. Насправді немає наукових доказів, що шоколад дійсно шкодить стану шкіри, призводить до в’ялості чи викликає появу акне. Навпаки, какао містить велику кількість антиоксидантів, а це навпаки приносить користь шкірі, омолоджуючи її зсередини. Звичайно, краще вживати чорний шоколад з максимальним вмістом какао.

5. Зубна паста — еліксир від прищів

Цей спосіб радять використовувати тим, хто страждає серйозною формою вугрового висипу, але часто його використовують в «боях» з маленькими, підступними прищиками. Інтернет видання радять нанести пасту на обличчя або окремі ділянки і залишити на ніч. Але при цьому не кажуть про те, що це дуже агресивний засіб, особливо для чутливої шкіри, який сушить її, залишаючи темні сліди.

бьют1

Від admin