Своє бачення на перспективи розвитку нашої держави окреслив громадський діяч, політичний експерт, журналіст, народний депутат VIII скликання Олександр Черненко, виступаючи на «Форумі Єдності» в Тернополі. На його думку, українців чекають непрості вибори, – пише «Місто».

Chernenko

«Я не голослівний, адже майже 20 років пишу про українську політику. Ми бачили різних президентів. У нас були президенти-патріоти, президенти-злочинці, президенти-професіонали. Зараз нашим Президентом є винятково працездатна, відповідальна людина. Він, не криючись, може сказати Путіну «Ні», «Геть»! Хто з інших претендентів здатний сміливо це зробити? Я таких не знаю», – зазначив політичний експерт. За його словами, 31 березня українців чекає очевидний, але не менш відповідальний вибір.

«Перемога чи капітуляція? Реформи чи реванш? Україна чи Малоросія? Порошенко чи Путін? Вибір, я думаю, простий і зрозумілий. Та, на жаль, у суспільстві дуже багато зневіри, втоми, зради. На цю зневіру «позліталися» різного роду популісти, реваншисти, зовсім далекі від політики люди, які думають граючись і сміючись вирішувати долі мільйонів, вирішувати долю держави. Тому українці повинні максимально повірити в себе, свою Батьківщину, адже наш вибір – Україна. Наш вибір – Порошенко!», – наголосив Олександр Черненко.

komanda-poroshenka-2019-3

Від admin