Тернопіль впроваджує механізм конкурсного відбору керівників медичних закладів. Першим закладом, у якому відбувається обрання директора таким шляхом, стало комунальне некомерційне підприємство «Тернопільська стоматологічна поліклініка» Тернопільської міської ради.

12 лютого відбувся перший етап засідання конкурсної комісії для проведення відбору. На ньому було сформовано вимоги до претендента відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я. Також було вирішено оголосити конкурс на зайняття вакантної посади директора.

«Конкурсний відбір вже став успішною практикою для Тернополя, – зазначає заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голова комісії Леонід Бицюра. – Впродовж минулого року було проведено 9 конкурсів на заміщення посад директорів навчальних закладів. Такий метод відбору дає можливість задіяти нову генерацію більш мотивованих керівників, оскільки умови конкурсу передбачають підписання строкового контракту з керівником. Практика показує, що у закладах, де керівник відібраний шляхом нового відбору, показує часто кращі результати».

Прийом документів для участі у конкурсі здійснюватиметься з 12 лютого до 26 лютого 2019 року.

31_3

 

Від admin