Серед безлічі модних тенденцій на 2019 рік редакція 1plus1.ua вирішила відібрати 5 головних трендів, що будуть вам у нагоді. Проаналізувавши моду на наступний теплий сезон, ми готові відповісти на запитання – що будуть носити у 2019-ому, пише сайт 1plus1.ua.

КОСТЮМ 

Протягом останнього модного сезону костюм як елемент жіночого гардеробу набув нового значення. Знятий ніби із чоловічого плеча, стильний костюм дозволяє кожній жінці почуватися впевненою і стильною. У 2019-ому носити костюм можна як із туфлями на підборах, так і зі зручними кедами. Робіть ставку на сексуальність – костюм яскравих відтінків виведе вас із зони комфорту.

486b754854d87e858799ff18b21e20c2

ОРИГІНАЛЬНЕ ВЗУТТЯ

Обираючи взуття у новому році, надавайте перевагу незвичайним геометричним формам, а також вставкам із хутра, бахроми, каміння. Звільніть свою фантазію і не соромтесь!

ЛЕОПАРДОВА СПІДНИЦЯ 

Анімалістичний принт не поступиться своєю популярністю й у 2019-ому. Спідниця-міді з леопардовим принтом стане головним акцентом вашого луку. Доповніть таку яскраву річ базовими елементами гардеробу – кашеміровим светром, жакетом, поясом й високими чоботами.

Від admin