Новий спосіб підняття успішності застосували в навчальному закладі містечка Скала-Подільська, що на Тернопільщині.

Повідомляє «Ternopil.eu» з посиланням на «ZAXID.NET».

Так, під час традиційного освячення домівок та установ на  Водохреща священик парафії Успення Пресвятої Богородиці Української греко-католицької церкви Василь Германюк завітав у місцеву школу.

Школярі попросили священнослужителя покропити їхні щоденники святою водою. За словами дітей це сприятиме хорошим оцінкам. Про враження від відвідин школи Василь Германюк розповів на своїй сторінці в соціальній мережі, де він активно викладає дописи з свого життя. Чоловік виклав також світлини з школярами, підписавши їх: «ну і завершив Йорданські відвідини саме в День свого народження».

Слід зазначити, що отець через соціальні мережі взаємодіє з місцевою молоддю. Священик часто влаштовує прямі трансляції богослужінь в соціальній мережі.

За словами Василя Германюка, в такий спосіб він намагається залучити до церкви молодше покоління, яке чимало часу проводить у віртуальному світі. Наразі чоловік має майже три тисячі підписників, переважна більшість з яких молодь, що користується сучасними гаджетами.

Проте, науковці стверджують, що віртуальні молитви в жодному разі не можуть замінити богослужіння в храмі. Однак, віртуальна молитва допоможе не пропустити богослужіння.

На своїй сторінці в соціальній мережі Василь Германюк постійно нагадує про можливість послухати ранішні та вечірні молитви, а також отримати благословення на день чи на ніч. Зокрема, ранішня молитва є більш короткою, тоді як вечірня складається з трьох частин: короткого моління, благословення та можливості поспілкуватися з отцем.

245133

Від admin