На чергову зустріч зберуться у неділю, 27 січня, учасники соціальної ініціативи «Єднання поколінь». Відбудеться імпреза в Українському Домі «Перемога», де на присутніх чекатиме концерт знаного і улюбленого тернополянами колективу – Муніципального Галицького камерного оркестру під орудою художнього керівника і диригента, народного артиста України Василя Феленчака.

vidkr-ukr-muz-07-10-2018-2

До програми, яку спеціально з цієї нагоди підготували артисти, увійдуть добре відомі твори, які давно вже встигли завоювати серця слухачів. Це і мелодії «Самотній пастух» та з кінофільму «Професіонал», і пісні, які свого часу виконувались у таких стрічках, як «Ромео і Джульєта», «Доктор Живаго», «Сніданок у Тіффані», інструментальні варіанти хітів 1950-60-тих років «Опале листя», «Місячний вальс», «Дим». Звучатиме музика таких знаних композиторів як Генрі Манчіні, Поль Моріа, Євген Дога.

Не обійдеться і без українських пісень, які в сучасних аранжуваннях, причому, навіть з елементами джазу, відрізняються у виконанні оркестру особливим шармом та колоритом. Розпочнеться зустріч учасників ініціативи «Єднання поколінь» з колективом Муніципального Галицького камерного оркестру о 14 годині.

А після концерту оркестру в програмі зустрічі запланована ще одна приємна подія: колядки для усіх присутніх виконає хор «Глорія». Вхід вільний.

Від admin