Зимові канікули – найвеселіша і найцікавіша пора для усіх дітей, а ще це час дивовижних новорічно-різдвяних дійств та активного відпочинку. У цю неділю, 27 січня, зимові канікули для юних тернополян та їхніх батьків продовжаться.

Впродовж січня під час зимових канікул фахівці Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення проводили спортивно-розважальні заходи «Зимові забави». Канікули завершились, однаквесела та спортивна зима триває ще далі.

Отож, 27 січня о 13.00 годині у Тернополі проведуть ще один такий захід, та цього разу участь в ньому можуть взяти як дітлахи, так і дорослі.

В програмі забав розваги на будь-який смак:
– запальна танцювальна розминка для дітей та дорослих;

– ліплення снігової скульптури та її декорування;

– спортивно-розважальна програма для дошкільнят та школярів;

– сімейні забави для дорослих;

– малюнок на снігу;

– подарунки для всіх учасників свята.

Святкове дійство відбудеться у парку ім. Т. Шевченка на «Єлисейських полях».

Ми, фахівці «Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення», запрошуємо тернополян відвідати наш захід, адже разом ми граємо активні ігри, катаємося на санчатах, змагаємося під час проведення естафет та малюємо на снігу!

З нами дітки не будуть нудьгувати вдома! Подарунки для учасників забав готують партнери: мережа експрес-маркетів «Сім-23», ТМ «Хомка», мережа магазинів «Спортландія», ТМ «Ласунка», «Юридичне бюро».

Слідкуйте за анонсами facebook.com/centrzdorovja та приєднуйтеся до нас!

imgonline-com-ua-Compressed-mvWovUCdVqKC

Від admin