У 2019 році Тернопільська міська рада продовжує практику впровадження у місті соціального замовлення за рахунок бюджетних коштів.

Зокрема, управлінням соціальної політики міської ради оголошується конкурс для недержавних суб’єктів з метою надання соціальних послуг для осіб з інвалідністю з дитинства після 18 років та осіб з онкологічними захворюваннями IV стадії в рамках міської програми «Турбота» на 2019-2021 роки. Відповідне рішення було прийняте на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради.

До участі у конкурсі запрошуються недержавні юридичні особи, які відповідно до вимог чинного законодавства мають право надавати соціальні послуги відповідно до критеріїв діяльності суб’єктів, що надають соціальні послуги, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 14 листопада 2012р. № 1039.

До фінансування соціальних послуг в межах конкурсу залучаються кошти міського бюджету в обсязі 400 тис. грн., а саме:

– 200 тис. грн. – для надання послуги «Денний догляд осіб з інвалідністю з дитинства після 18 років»;

– 200 тис. грн. – для надання послуги «Паліативний/хоспісний догляд осіб з онкологічними захворюваннями IV стадії».

Прийом конкурсних пропозицій з соціального замовлення здійснюватиметься за адресою: вул. Лисенка, 8 до 28 січня 2019 року. Розкриття конкурсних пропозицій відбудеться 29 січня о 10.00 в приміщенні управління соціальної політики Тернопільської міської ради (вул. Лисенка 8, к.№15).

Форма конкурсної пропозиції та інші додатки доступні для перегляду та завантаження ТУТ

2137104

Від admin