Житловий комплекс «Метрополь» розпочинає зводити у Тернополі будівельна компанія «Креатор-Буд». Розташовуватиметься він на вулиці Андрея Шептицького-Доли. Як інформує офіційний Інтернет-сайт компанії, цей унікальний архітектурний об’єкт у центрі Тернополя буде розміщений поруч із Краєзнавчим музеєм та обласною бібліотекою.

metropol-2018-1

Разом із житловим будинком та бізнес-центром «Андріївський», житловий комплекс «Метрополь» формує забудову Майдану Героїв Небесної Сотні, який є взірцем нового якісного громадського простору у місті.

Архітектурне рішення комплексу – якісне поєднання прогресивного світового досвіду з особливостями існуючого міського середовища.

На перших трьох поверхах будинку запроектовано торгово-розважальний центр із широкою палітрою закладів торгівлі, харчування, побутового обслуговування, ігровою частиною і супермаркетом.

metropol-2018-2

У кожній квартирі будинку передбачені засклені лоджії та панорамні вікна від підлоги до стелі, з яких відкриватимуться мальовничі види на центральну частину міста.

Низка квартир матиме вихід на великі тераси, що влаштовуються на плоских покрівлях будинку.

У житловому комплексі запроектовано централізоване опалення із власної котельні з поквартирним регулюванням подачі тепла, а всі стіни мають ефективне зовнішнє утеплення.

У комплексі передбачено критий підземний паркінг, на даху якого буде влаштовано сучасний благоустрій з зонами відпочинку та дитячою ігровою кімнатою.

Родзинкою проекту стане затишний бульвар та рекреаційна площа зі сторони вул.Шептицького.

Від admin