Голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна вітає усіх краян з Новим роком та Різдвом Христовим. За його словами, рік, що минає, запам’ятається вагомими досягненнями та здобутками, – інформує прес-служба ОДА.  Адже цей рік був насичений динамічними подіями, що безумовно змінять обличчя нашого Тернопілля.

barna-vitannia-NY-2018

«Ми розпочали масштабне оновлення доріг. Відкрили 17 центрів для дітей з особливими потребами. Модернізуємо та будуємо нові школи на Тернопільщині і забезпечуємо учнів новими шкільними автобусами, а лікувальні заклади – необхідним медичним обладнанням. Відновлюємо роками забуту спортивну інфраструктуру. Облаштовуємо футбольні поля зі штучним покриттям. Будуємо «Водну арену Тернопіль». Відкриваємо дитячі будинки сімейного типу. Забезпечуємо житлом дітей-сиріт за кошт держави. Разом відновлюємо нашу армію, що є гарантом безпеки та спокою кожного українця. Триває відбудова військових частин у Чорткові, Теребовлі, Тернополі і Бережанах. Споруджується житло для військовослужбовців», – акцентував Степан Барна у своєму привітанні на найбільш відчутних змінах в області.

«2018 рік, – наголосив він, – увійде в історію України створенням Єдиної помісної церкви. За це боролися багато поколінь наших прадідів. Тож, дорогі краяни, прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Шануймо свої традиції. Молімося за мир в нашій державі. Віри в серцях і любові до України! З Новим роком! Христос рождається!».

 

Від admin