Як тільки у нашому місті оголосив про своє народження телеканал «ТЕРНОПІЛЬ 1», одразу телекомунікаційний провайдер ВОЛЯ включив його у свої пакети телепрограм.  І тепер містяни – абоненти компанії –  можуть дізнаватись про життя Тернополя з передач нового каналу.

«ТЕРНОПІЛЬ-1» – це інформаційно-розважальний регіональний телеканал для та про тернополян.  А його зміст визначено так: практично, доступно, цікаво, красиво, розважально, інтерактивно! Телеканал поповнив усі пакети цифрового телебачення компанії, починаючи із «Стартового».

А у чому секрет такої миттєвої реакції компанії на місцевий канал?  У тому, що менеджери ВОЛЯ  постійно дбають про різноманітний контент пакетів телепрограм.  Вони добре розуміють, що сучасному глядачу треба бути в курсі і світових подій, і місцевих,  і подивитись модне світове шоу, і новий фільм.

Завдяки успішній співпраці ВОЛЯ як з провідними медіагрупами України, так і з світовими гігантами в сфері виробництва контенту – FOX, Discovery, AMC, Nat Geo, її абоненти мають змогу дивитися улюблені канали в кращій якості і новинки серіалів менш, ніж через 24 години після світових показів, а іноді, навіть, раніше світових прем’єр.

Провайдер враховує, що серед абонентів є люди різного віку та уподобань.  Тому, наприклад, для найменших глядачів є канал ВОЛЯ CINE+ Kids HD, який наповнений освітніми та розважальними передачами, популярними мультфільмами і серіалами від світових виробників контенту.

А для уболівальників – низка спортивних каналів.  Цієї осені ВОЛЯ порадувала фанатів футболу, забезпечивши доступ до матчів найвищого рівня. Адже телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» і компанія ВОЛЯ отримали офіційний статус і права трансляторів усіх матчів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги Європи УЄФА сезонів 2018/2019, 2019/2020, 2020/2021.

Матчі можна дивитись як передплатникам послуги цифрового, так і інтерактивного телебачення. Компанія запропонувала додаткову послугу  «Воля Футбол+». Це додаткова послуга, що надає доступ до перегляду футбольних матчів ЛЧ/ЛЄ з екрану телевізора або мобільного пристрою.

181204_Футбол_VOD-4

Від admin