В Україні здешевили ввезення автомобілів з пробігом на іноземній реєстрації. Завдяки хорошим дорогам, якісному пальному і сервісу вживані машини там у кращому стані, ніж зі значним пробігом в Україні, пише “ТвояМашина”.

Фахівці назвали автомобілі з пробігом, які вигідно ввозити в країну.

Легковик старші десяти років з пробігом 200-300 тис. км коштуватимуть $2-3 тис. Найчастіше такі хетчбеки або універсали везуть з Литви, Польщі, Німеччини та східноєвропейських країн.

Із Західної Європи реально привезти свіжі легкові автомобілі за $6-15 тис. У цю суму входять послуги посередників, розмитнення згідно з пільговий тарифом сплати акцизу.

Седани і кросовери віком від двох до п’яти років можна імпортувати зі Сполучених Штатів. На американському аукціоні пошкоджена машина коштуватиме $4-7 тис. За транспортування, розмитнення і ремонт доведеться викласти ще $8-10 тис.

За $10-15 тис. зі Штатів також можна ввезти електромобіль. Найпопулярніші моделі – це Nissan Leaf, Tesla, VW Golf, Ford Focus, Fiat 500. Розмитнення авто на електричній тязі безкоштовне. Окрім купівлі машини, кошти підуть на транспортування, послуги брокерів, сертифікацію

44334780

Від admin