Напевно, кожен мешканець Тернополя має свої улюблені мікрорайони, і на запитання «Де саме він би хотів жити» має конкретну, однозначну відповідь. Для усіх тих, хто полюбляє Новий Світ, відома у Тернополі будівельна компанія «Креатор-Буд», пропонує варіант вибору ідеального помешкання. Як повідомляє офіційний Інтернет-сайт компанії «Креатор-Буд», там і тихо, оскільки довкола одно- двоповерхові котеджі та будинки, і екологічно чисто, адже неподалік парк імені Тараса Шевченка, і навіть Тернопільський став із вікон видно. Все це – про житловий комплекс «GREEN LINE».

green-line-2018-1

Розташовується «GREEN LINE» на вулиці Новий Світ. повідомляє офіційний Інтернет-сайт компанії «Креатор-Буд», об’єкт відрізняється сучасною архітектурою. Розташований «GREEN LINE» в престижному, екологічно чистому мікрорайоні посеред малоповерхової житлової забудови на вулиці Вільховій. Поруч комплексу знаходиться парк та набережна Тернопільського ставу. Великою перевагою новобудови є відсутність поряд шумних магістралей, що безумовно забезпечує затишок та спокій у для мешканців будинку. Будівництво його розпочалось у ІІІ кварталі цього року, і має завершитись до кінця 2020-го.

Велика площа земельної ділянки вирішує проблему паркування та озеленення. Вбудовані громадські приміщення довершать повноцінну інфраструктуру комплексу.

Комфортні квартири з виглядом на Тернопільський став, раціональне планування, сучасний відпочинковий майданчик зі спортивними та ігровими атракціонами, панорамні вікна, засклені лоджії та балкони, – все це є перевагами комплексу. А його яскравий експресивний фасад у зелених тонах (недарма ж «GREEN LINE») підкреслює своїм дизайном екологічність комплексу.

Житловий комплекс «GREEN LINE» – для тих, хто розуміє справжні цінності.

Більш детальну інформацію щодо даного об’єкта можна отримати у відділі продаж компанії за адресою: м. Тернопіль, вул. Листопадова, 1/3, телефони (0352) 52-70-07, (050) 652-70-07. Графік роботи: пн.- пт.: 8:00 – 17:00, сб.- нд. – вихідні. E-mail: office@kreator-bud.com apartment_ternopil@kreator-bud.com

Сайт: www.kreator-bud.com

 

 

 

Від admin