З 1 грудня Тернопільський ліцей №21- спеціалізована мистецька школа ім. І. Герети, розпочала експериментальне навчання всеукраїнського рівня за темою «Формування мистецького середовища в закладі загальної середньої освіти». Це сприятиме розвитку  саме мистецької  освіти в  закладі та напрацюванню методик викладання.

«Ми ставимо перед собою завдання не тільки виховання фахівців  мистецького спрямування, а й виховання людей нової генерації, які опираються на  особливі культурні цінності, – зазначив заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра. – Тому новостворений заклад має стати майданчиком підготовки людей  з особливим баченням розвитку міста та країни, котрі зможуть оперувати знаннями і навиками з мистецьких дисциплін».

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України,  Тернопільський ліцей №21- спеціалізована мистецька школа ім. І. Герети, здобула право на проведення експерименту всеукраїнського рівня за темою «Формування мистецького середовища в закладі загальної середньої освіти» у грудні 2018 – жовтні 2023 роках.

1200px-ternopilska-zagalnoosvitnya-shkola--21---17032310

Від admin