Книга «Душу й тіло ми положим за нашу свободу», професора з Тернополя, добровольця АТО Миколи Лазаровича вийшла у світ українською та російською мовами, готується також англомовний варіант, пише Доба.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав автор книги.

— Завдяки Міністерству інформаційної політики України, населення Російської Федерації матиме що почитати. Невдовзі з друку вийде англомовний варіант, – написав професор, доктор політичних наук, викладач Тернопільського національного економічного університету Микола Лазарович.

У книзі він описав події в Східній Україні з 2014-го року і донині. Книжка базується на реальних фактах та історіях з життя воїнів АТО.

Зокрема, подано історію російської агресії на Донбасі, інтерв’ю з військовими побратимами, нотатки  Лазаровича безпосередньо із перебування у зоні бойових дій.

Науково-історична праця Лазаровича, яку видано за сприяння Міністерства інформаційної політики України, задля її популяризації розповсюджуватиметься за межами України через канали Міністерства закордонних справ в англомовному варіанті.
від-танети

Від admin