Впродовж минулої доби до співробітників Тернопільського відділу поліції звернулося троє тернополянок, котрих обікрали в маршрутках. Загальні збитки сягають майже 26 тисяч гривень.

У всіх потерпілих схожа історія: їхали у громадському транспорті і не помітили, як з їх сумок поцупили майно. У 24-річної тернополянки викрали дорогий телефон та планшет. У 52-річної жінки злодій витягнув гаманець, в якому було 1400 гривень. У мешканки села Драганівка Тернопільського району після проїзду у маршрутці зникло 400 гривень.

Двоє із потерпілих вказали, що біля них крутився невідомий чоловік з дитиною і він може бути причетний до протиправного. Підозрюваному на вигляд 30 років, зріст близько 170 см, середньої статури, обличчя смугляве. Був одягнутий у чорну куртку та сіру шапку. Разом із ним був хлопчик на вигляд 7-8 років.

Якщо ви маєте інформацію, яка допоможе у розкритті злочинів, правоохоронці просять повідомляти за номером у Тернополі 27-11-70 або на лінію “102”.

Правоохоронці застерігають краян бути максимально уважними до свого майна. Під час проїзду в маршрутці стежте, щоб ваша сумка була застебнута, тримайте її перед собою. Гроші, документи, мобільні зберігайте у внутрішніх кишенях одягу із застібкою. Якщо ви відчули, як хтось нишпорить у вашій кишені, сумці, сміливо хапайте його за руку і кричіть, що впіймали злодія. Як правило, у таких випадках останній намагається викинути ваші речі на підлогу і зникнути. У будь-якій ситуації проявляйте пильність, якщо ж все-таки стали жертвою кишенькового злодія, негайно повідомте про це до поліції.

997c626337e45ca9ee0a42349be4f13d

Від admin