Кременецькою місцевою прокуратурою виявлено підроблення документів медичним персоналом колонії під час розгляду у суді клопотання про звільнення від покарання  засудженої, що перебувала у ДУ «Збаразька виправна колонія» №63.

Встановлено, що з вересня цього року у медичному закладі колонії лікувалась  засуджена жителька Дніпропетровської області. Медичні працівники  склали висновок  про наявність у неї захворювання, яке  є підставою для дострокового звільнення. Проте перевірка медичної документації виявила розбіжності між записами у  медичному висновку  та результатами аналізу її крові і іншими показниками, які  свідчать про відсутність у пацієнтки встановленого діагнозу, що є підставою для звільнення від відбування покарання.

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування за ч.1 ст. 366 КК України (Службове підроблення).

Довідково:Санкція статті інкримінованого злочину передбачає  покарання у виді штрафу до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

1-2-1937x1135-1024x600

Від admin