Агрохолдинг «МРІЯ» закупив 55 повністю укомплектованих медичних сумок для фельдшерів і сімейних лікарів та передав їх у ФАПи районів Тернопільщини, де обробляє землі: Гусятинського, Підволочиського, Тернопільського, Чортківського, Заліщицького та Борщівського. Мета проекту – підвищити якість надання медичної допомоги в області. На реалізацію цієї ініціативи «МРІЯ» виділила 200 тисяч гривень, – пише «Місто».

mriya_agroholding_meg

Кожна сумка містить усе необхідне для проведення якісного первинного огляду пацієнта і надання невідкладної допомоги: ампульницю, тонометр, стетоскоп, термометр тощо, загалом – близько десятка медичних інструментів спеціального призначення. Вартість однієї сумки з комплектацією становить 3 тисячі гртаень. Більшість медустанов вже отримали інвентар, тож відтепер працівники місцевих амбулаторій зможуть бути мобільнішими та надавати більш своєчасну медичну допомогу.

«Компанія вже не вперше долучається до реалізації медичних соціальних проектів на територіях, де орендує землі. Цьогоріч нам вдалося здійснити ремонт ФАПів у селах Майдан, Сухостав, Мала Лука Гусятинського району і у селі Турівка Підволочиського району, – коментує Іван Триснюк, старший менеджер зі зв’язків з громадськістю кластеру “Тернопіль” Агрохолдингу “МРІЯ”. – Але щоб охопити всі райони області, де працює кластер, ми вирішили ще й придбати понад півсотні укомплектованих медичних сумок».

Щорічно Агрохолдинг «МРІЯ» виділяє по 130 грн з кожного гектара, який має в обробітку, на підтримку і розвиток соціальної інфраструктури регіонів своєї присутності. Сума соціальних інвестицій Компанії за останні 3 роки сягнула 62 млн грн. З них у поточному році на реалізацію соціальних проектів уже спрямовано 20 млн грн, зокрема, 2,2 млн грн – на втілення ініціатив у сфері медицини.

Від admin