Тернопільська міська рада продовжує використовувати кращі практики у сфері публічних закупівель та продаж. Адже наше місто ще з 2015-го стало одним із перших, яке почало використовувати для публічних закупівель систему «Prozorro». А нещодавно місто почало використовувати прозору, швидку та ефективну електронну торгову систему «Prozorro.Продажі» для реалізації об’єктів комунальної власності.

Відтак, у жовтні в електронній торговій системі «Prozorro.Продажі» було розміщено інформаційне повідомлення про продаж на аукціоні нежитлового приміщення по вул. Золотогірська, 16, площею 71,1 кв.м. Стартова ціна становила 227 856 грн.

Участь у аукціоні взяло троє претендентів, за результатами торгів яких кінцева сума з продажу майна комунальної власності склала 328 400 грн. А це означає, що міський бюджет отримав надходження більше у сумі понад 100 000 грн, тобто більше на 30,6%.

Як зазначає міський голова Сергій Надал, прозорість та підзвітність у всіх сферах житєдіяльності міста є важливим показником діяльності міської ради. Адже місто намагається ефективно використовувати кошти міського бюджету, і так само ефективно розпоряджатися комунальним майном. І такий результат використання системи «Prozorro.Продажі» є показником того, що міська рада впроваджує у свою роботу правильні інструменти, які роблять її діяльність більш ефективною та відкритою.

fe2bcd9-prozorro1-690x426

Від admin