Сьогодні, 14 листопада, спортивний світ Тернопілля зазнав раптової, непоправної втрати. У дорожньо-транспортній пригоді загинув один із найславетніших спортсменів Тернопільщини, гордість і слава нашого краю, багаторазовий чемпіон України, Європи та світу заслужений майстер спорту України армрестлер з Кременця Андрій Пушкар.

pushkar-2018-1
Фото з мережі Інтернет

Як повідомляють Інтернет-видання з посиланням на офіційний сайт Національної поліції Рівненської області, 14 листопада, близько 15 години на автодорозі Київ-Чоп між селами Гаї-Лев’ятинські та Крупець Рівненської області сталася аварія. За попередньою інформацією, водій автомобіля «Citroen» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з вантажівкою.

У легківці перебували кременчанин Андрій Пушкар та армрестлер з Рівненщини Олег Жох зі своїм батьком Сергієм. Унаслідок ДТП 33-річний Андрій Пушкар та 50-річний Сергій Жох загинули на місці пригоди, а 26-річний Олег у важкому стані госпіталізований до лікарні. Є дані, що спортсмени їхали на змагання Кубку світу до Польщі.

Андрій Пушкар народився 6 серпня 1985 у місті Кременець Тернопільської області, український спортсмен-рукоборець, тренер, заслужений майстер спорту України, 15 разів був чемпіоном світу, 16 разів – чемпіоном Європи, 7 разів вигравав Кубок світу серед професіоналів. В Україні на різних турнірах завоював близько 200 медалей, 30 нагород – в інших країнах світу.

Від admin