Співпрацю в напрямках сільського господарства та альтернативних джерел енергетики обговорили сьогодні, 10 жовтня, під час зустрічі з головою Тернопільської облдержадміністрації Степаном Барною представник компаній BioVege та Vortex-Energy Гжегож Байстер, представник україно-арабської ділової ради Михайло Дуриш та керівник аналітичної компанії «Експерт група» Андріан Фітьо, – інформує прес-служба ОДА.

barna-spivpracia-11-11-2018-1

«Питання розвитку сонячної та вітрової енергетики для нашої області є досить актуальним, адже ми намагаємося популяризувати чисту електроенергію. Поки що рухаємося повільно, але впевнено. До того ж, що стосується встановлення сонячних панелей у приватних домогосподарствах, то ми – серед лідерів в Україні», – розповів голова ТОДА.

У свою чергу Гжегож Байстер поінформував, що їхня компанія забезпечує неперервний ланцюжок реалізації проектів – від планування, розробки технологій та фінансування шляхом будівництва та управління експлуатацією для постачання електроенергії з відповідними підстанціями. А також надає повний технічний, юридичний та економічний супроводи проектів.

barna-spivpracia-11-11-2018-3

Водночас, що стосується діяльності компанії Bio Vege, яка є частиною компанії Vortex Energy Group, то вона спеціалізується на турботі про довкілля. Екологічний підхід компанії базується на останніх технологічних розробках зі збору органічних овочів, використовуючи пробіотичні організми.

barna-spivpracia-11-11-2018-2

Під час зустрічі напрацювали кілька робочих ідей, якими зацікавилися обидві сторони. Надалі будуть працювати над їх можливою реалізацією.

Від admin