Коли мені було 9 років МакДональдз відкрився в моєму рідному місті в Америці. Я пам’ятаю, як ми їхали з сім’єю півгоди машиною і були щасливі замовити з меню Хеппі Міл. І я навіть не могла сподіватися, що у 2018 році за 10 тис. кілометрів від мого дому у Тернополі відкриють МакДональдз!” – поділилася своїми враженнями посол США в Україні Марі Йованович, беручи участь в офіційному відкритті закладу у нашому місті.

«Я сподіваюся, що всі раді з того, що в Тернополі тепер є можливість спробувати картоплю-фрі і бургер в МакДональдз. Але я також хочу сказати, що як голова облдержадміністрації, так і мер міста, знають: йдеться не лише про смачну їжу. А перш за все – про довіру компаній із світовим ім’ям до міста, про інвестиції в економіку і сприятливий бізнес-клімат», – акцентувала пані Посол.

У свою чергу, як поінформував генеральний директор компанії МакДональдз в Україні Гжегож Хмелярський, щорічно близько мільйона гривень податків буде спрямовуватися у місцевий бюджет. Також це завжди інвестиція в економіку країни. Цього разу інвестиції у будівництво склали 46,5 млн. грн.

Для мене при відкритті даного закладу були цікаві такі складові: скільки людей тут будуть працювати, а ми знаємо, що їх 100, яка заробітна плата (за годину працівники отримують в межах 50 грн., – ред.) і водночас, які продукти тут використовуються, а це 80% – українські виробники. Тож дякую за те, що підтримали цю ініціативу і Тернопільській міській раді за абсолютне сприяння у реалізації проекту“, – резумував голова ТОДА Степан Барна.

45722451_1483273048442942_8660830277125275648_n

Від admin