У вчиненні крадіжки співробітники Теребовлянського відділу поліції підозрюють 17-річну жительку одного із сіл району. Неповнолітня обікрала односельчанку.
Як встановили правоохоронці, підозрювана часто навідувалася у гості до потерпілої – 55-річної жінки. Допомагала останній по господарству. Під час одного з таких візитів дівчина не втрималася і полізла до сумки господині. Звідти витягнула 900 гривень та банківську картку, до якої був прикріплений пін-код. З краденим одразу подалася до райцентру, де з найближчого банкомату зняла з чужого рахунку 3500 гривень. Готівку витратила на власні потреби.

Потерпіла виявила крадіжку наступного дня і звернулася за допомогою до працівників місцевої поліції. Правоохоронці розшукали ласу до чужого майна. Дівчина зізналася у крадіжці.

За даним фактом слідчі Теребовлянського відділу поліції розпочали кримінальне провадження. Дії підозрюваної кваліфікують за двома статтями Кримінального кодексу України – 185 (крадіжка) та 357 ( викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження).

59b0d3a05f4aec5dd54dc1bf61be9ac7

Від admin