2018 рік став для нас дорожнім бумом, адже стільки коштів на відновлення магістралей, як ми отримали тепер – до цього ніколи не було, – наголосив голова ОДА Степан Барна під час зустрічі з міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном. Він, нагадаємо, побував сьогодні, 2 листопада, на Тернопільщині й оглянув три магістралі, повідомляє прес-служба ОДА.

Голова ОДА подякував міністру за підтримку й сприяння й наголосив, що цього року область вклала у ремонт автошляхів понад 1 млрд. 400 млн. грн.

“Реалізація проекту GO Highway сьогодні дає можливість сполучити область з Польщею. І ми відчуваємо якість цієї дороги і збільшення трафіку транспортних засобів, котрі пересуваються по дорозі М-09 Тернопіль – Львів. Транспортний потік зріс з 12 тисяч на добу до 32-ох. І це унікальна ситуація, коли ми відчуваємо, що Тернопільщина стала логістичним центром Західної України”, – поінформував Степан Барна.

Не менш важливим є також завершенням дороги М-19 Тернопіль – Кременець з точки зору сполучення Тернопілля з Києвом.
У планах – з’єднати Тернопіль з Івано-Франківськом та Буковелем. “Ми також готові долучатися до співфінансування, що і робимо, адже дорога Тернопіль – Кременець ремонтується за рахунок коштів митного перевиконання”, – уточнив Степан Барна.

242badc64a35091d85c22c6bb754fec6

Від admin