На черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради було розглянуто та підтримано петицію «Облаштування нової паркової зони (вул. Київська- вул. Тарнавського)», а також надано дозвіл управлінню містобудування архітектури та кадастру на замовлення детального плану території мікрорайону № 14, який обмежений вул. Тарнавського, вул. Володимира Великого, вул. М. Липницького та вул. Київська.

Відповідне рішення було прийняте з врахуванням підтриманого депутатами на 28-ій сесії міської ради проекту рішення «Про створення рекреаційної зони (парку) за адресою вул. Київська-Тарнавського», якому передувало звернення мешканців мікрорайону «Сонячний» щодо облаштування рекреаційної зони на ділянці, площею більше 10 га на межі вулиць Київська та Тарнавського.

«До кінця цього року будуть проведені усі необхідні роботи з підготовки проектно-кошторисної документації на облаштування нового парку у м. Тернополі площею 10,5 га, а уже з 2019 року заплановано забезпечити фінансування даного проекту», – повідомив очільник Тернополя Сергій Надал.

park-696x438

Від admin