Працівники Тернопільського відділу поліції розшукали місцевого мешканця, який причетний до грабежу. Як встановили правоохоронці, підозрюваний 1993 року народження, накриміналив посеред білого дня на одній із центральних вулиць міста.
Про протиправне повідомив сам потерпілий. Молодик зазначив, що на вулиці до нього раптово підбіг невідомий та вирвав з рук мобільний телефон. Це сталося саме тоді, коли він розмовляв з приятелем за допомогою засобу зв’язку. Заявнику не вдалося наздогнати зловмисника, тому за допомогою звернувся до поліцейських.
У ході оперативно – розшукових заходів правоохоронці вийшли на слід грабіжника. Ним виявився місцевий мешканець. Парубок у скоєному зізнався. Це вперше коли він попадає в поле зору правоохоронців.
Підозрюваний відповідатиме перед законом згідно статті 186 ККУ. Санкція статті передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.
Триває слідство.

863d892c401821c2d8f7ad6eb5c52bd9

Від admin