У зв’язку із прогнозованим погіршенням погодних умов та зниженням середньодобової температури повітря, у понеділок, 22 жовтня, комунальне підприємство  “Тернопільміськтеплокомуненерго” розпочне запуск системи опалення для подачі тепла в будинки та інші установи міста.

У відповідності до “Правил технічної експлуатації систем теплопостачання”, для проведення технічних робіт фахівцям дається 72 години, тобто три доби, відповідно, тепло у тернопільські багатоповерхівки прийде не одночасно. Також, під час запуску систем, трапляються локальні проблеми, пов’язані із заповітренням труб та аварії на теплотрасах, що також може стати причиною затримки подачі тепла до осель.

Як повідомляють у “Тернопільміськтеплокомуненерго”, станом на сьогоднішній день система опалення для подачі тепла уже запущена у Тернопільському обласному спеціалізованому комунальному дитячому будинку «Малятко», перинатальному центрі Тернопільської міської лікарні №2, а також у Тернопільській обласній дитячій клінічній лікарні. Опалювання інших медичних установ та закладів освіти буде увімкнено поступово згідно з їхніми заявками.

Фахівці також нагадують, що за функціонування усіх внутрішньобудинкових мереж відповідають обслуговуючі підприємства, тому у випадку виникнення будь-яких проблем із опаленням у житловому фонді міста, тернополянам слід звертатися до відповідного обслуговуючого підприємства. У неробочий час та у вихідні дні тернополяни можуть звертатися до аварійно-диспетчерських служб.

t-1-koli-u-rivnomu-rozpochnetsya-opalyuvalniy-sezon20181011-2470

Від admin