Кримінальне провадження за частиною 2 статті 383 Кримінального кодексу України слідчі Теребовлянського відділу поліції інкримінують 51-річному жителю села Берем‘яни Бучацького району.

Потерпілий, відмовившись від своїх показів, сам став підозрюваним.

Кримінальне провадження за частиною 2 статті 383 Кримінального кодексу України слідчі Теребовлянського відділу поліції інкримінують 51-річному жителю села Берем‘яни Бучацького району. Чоловік заявив про незаконне викрадення його майна, був попереджений про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину, та в якийсь момент змінив покази.

Селянин звернувся до правоохоронців із заявою про те, що двоє чоловіків, одного з яких він знав, побили його та викрали автомобіль «Форд». У ході досудового розслідування, розпочатого за частиною 2 статті 289 ККУ – незаконне заволодіння транспортним засобом, будучи тричі допитаним, потерпілий твердив, що він дає правдиві свідченні, проте раптом покази змінив.

Найімовірніше, припускають поліцейські, один з підозрюваних, особу якого вони встановили, заплатив потерпілому, і це стало причиною відмови від попередніх свідчень. Така поведінка потягнула за собою правові наслідки. Тепер 51-річному чоловікові доведеться понести відповідальність.

 0-28

Від admin