Працівники Тернопільського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом таємного викрадення чужого майна щодо 51-річної жительки краю. Поліцейські довели причетність жінки до злочину, який вона вчинила наприкінці вересня в обласному центрі.

Як повідомила потерпіла, невідома особа скориставшись її безпечністю спустошила електронний гаманець. Жінка проживає в гуртожитку. Того дня вона поралася на кухні, а гаманець залишила без нагляду на столі.
Тернополянка навіть не зауважила, як незнайомка, яка проходила повз, непомітно витягла банківську картку на якій був зазначений пін-код. Завдяки цьому, наступного дня, крадійка без труднощів зняла готівку в розмірі 3600 гривень. Заявниця ж виявила відсутність картки та коштів, коли отримала сповіщення про успішну здійсненну транзакцію. За допомогою звернулася до поліцейських.
У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу викрадачки коштів. Нею виявилася жителька Озерної, Зборівського району. Жінка у протиправному зізнався .
Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України. Підозрюваній загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

a87a13ca96146b0e5bf0e44d040f5abc

Від admin