За майже два роки послугою “Шлюб за добу” скористалися 950 тернопільських пар.

– Статистика показує, що цією послугою на сьогоднішній день скористалися дуже багато громадян. Від початку дії проекту це 950 пар, приблизно 70 пар в місяць – це третина всіх одружених. Це дуже великий показник і для нас це велика радість, що люди користуються нашими сервісами, – каже ТВ 4 начальник Тернопільського міського районного відділу ДРАЦС Світлана Цимбаліста.

Тепер для закоханих це найкращий варіант якнайшвидше узаконити свої стосунки, адже не треба йти до відділів ДРАЦС, стояти в чергах і чекати 30 днів. Достатньо звернутись до організатора реєстрації шлюбу: у Тернополі виконавець цих послуг уже визначений – це Комунальне підприємство «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради.

Пара обирає для себе зручну дату, час і місце, укладає договір з організатором і тоді вже молодята реєструють свій шлюб, а протягом 24 години дані про реєстрацію шлюбу вже будуть внесені до реєстру. Видача свідоцтва про шлюб – протягом дня. Якщо потрібно ще швидше, то свідоцтво можуть зробити за півдня. Оскільки проект “Шлюб за добу” за такий короткий час набув шаленої популярності, у Мін’юсті кажуть, шукатимуть додаткові локації.

0-17 (1)

Від admin